Close

Fruit & Brood LAB

Bakker Wiltink Fruit & Brood LAB

Samenwerken, de beste basis voor innovatie

Bakker Wiltink heeft een uniek Fruit & Brood LAB. Daar kunt u samen met meesterbakkers de keuken in om in co-creatie nieuwe broodinnovaties te bedenken én te maken. Het is een plek waar de kennis en ervaring van onze klanten samenkomt met de professionele bevlogenheid van onze bakkers en andere specialisten. En dat leidt als vanzelf tot smaakmakende nieuwe producten, concepten, verhalen of verpakkingen.

Laat u verrassen

In het Fruit & Brood LAB ontdekken we samen met onze klanten de broodinnovaties van de toekomst. Laat u verrassen door een rijk gevulde bibliotheek vol boeken over brood in al zijn verschijningsvormen, een rariteitenkabinet met bijzondere producten en sfeervolle en inspirerende fotoreportages van trendtours door de wereld van food. 

Fooddesigners, innovatie- en trendexperts

Met moderne media speuren we de virtuele wereld van brood af en dankzij slimme brainstormtechnieken komen we tot kansrijke innovaties. Met fooddesigners, innovatie- en trendexperts delen we de meest up-to-date inzichten. Over consumententrends bijvoorbeeld. Maar ook over marktgegevens, baktechnieken en wereldse recepten.

Brood komt tot leven

In onze proefbakkerij brengen we innovaties tot leven. Hier ruikt het naar vers en lekker en veranderen ideeën in tastbare producten. Samen kneden, mengen, snijden, pureren, stampen, drogen, persen en wellen we uiteenlopende ingrediënten om ze een plaats te geven op, in of door het deeg.

Samen creëren

Bij Bakker Wiltink zijn we nogal eigenzinnig. Dat kan ook niet anders als je al 65 jaar de toon zet met bijzondere broodproducten en specialiteiten. Maar eigenzinnig is allesbehalve eigenwijs. Ook wij leren nog elke dag en we horen graag van anderen hoe we nog beter tegemoet kunnen komen aan de wensen van onze klanten. Hoe we dat doen? Simpel: we werken nauw samen met die klanten. Met ú dus! Wij geloven in co-creatie. U staat dicht bij de consument met al haar specifieke wensen en verlangens. Wanneer dat inzicht gekoppeld wordt aan onze kennis van brood, komen daar de meest succesvolle innovaties uit voort.