WILTINK
INNOVATIE LAB
Samenwerking stimuleert innovatie
Wiltink heeft een uniek Innovatie Lab. Productontwikkelaars, category managers en business development managers gaan samen met food-innovators en onze meesterbakkers de keuken in, om in co-creatie nieuwe broodinnovaties te bedenken. En te maken!
In deze inspirerende ruimte komt de kennis en ervaring van onze klanten samen met de professionele bevlogenheid van onze bakkers en andere specialisten. En dat leidt als vanzelf tot smaakmakende nieuwe producten, concepten, verhalen of verpakkingen.SUCCESSEN UIT ONS INNOVATIE LAB
SAMENWERKING; DE BASIS VOOR INNOVATIE
De professionals die we hier ontvangen staan open voor verandering en samenwerking. Ze zijn op zoek naar mogelijkheden om samen met ons de broodinnovaties van de toekomst te ontdekken.
We koppelen hun inzichten over de consument met al haar specifieke wensen en verlangens, aan onze kennis van brood. We speuren alle mogelijke offline en online bronnen af en komen dankzij slimme brainstormtechnieken tot kansrijke innovaties. Met fooddesigners, innovatie- en trendexperts delen we de meest up-to-date inzichten. Over consumententrends, maar ook over marktgegevens, baktechnieken en wereldse recepten. Samenwerking en kennis delen leidt tot succesvolle innovaties. Daar geloven we heilig in!
ZO BRENGEN WE SAMEN BROOD TOT LEVEN.
In de proefbakkerij brengen we deze innovaties vervolgens tot leven. Hier ruikt het naar vers en naar lekker. Hier veranderen de vernieuwende ideeën in tastbare producten. Samen kneden, mengen, snijden, pureren, stampen, drogen, persen en wellen we uiteenlopende ingrediënten om ze een plaats te geven op, in of door het deeg.
SAMEN CREËREN?
Ook op zoek naar nieuwe concepten, smaken en broodvariaties die aansluiten bij de behoefte van de consument. Kom langs in ons Innovatie lab en ontdek hoe we samen van brood iedere dag iets bijzonders kunnen maken.
BROOD KOMT TOT LEVEN
Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.